Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

NAGY FERÓ ÉLETMŰ KONCERT - BEATRICE 40


Papp László Budapest Sportaréna

2018. április 7. 20:00

Nagy Feró életműkoncert - Beatrice 40

2018. április 7. (szombat), 20:00, Papp László Budapest Sportaréna

 


Előzenekar: Xenon Zenekar

Díszvendég: Miklóska Lajos

Sztárvendégek:
Kalapács József, Varga Miklós, Gidófalvy Attila,
Donászy Tibor, Mező Misi, Pásztor Anna,
ef Zámbó István és Wahorn András

Nagy Feró nevét a Beatrice frontembereként és színpadi szerepei kapcsán mindenki jól ismeri, több évtizede a zenei élet egyik legfoglalkoztatottabb, legkedveltebb előadója határon innen és határon túl. Páratlan pályafutása alkalmából egy egyszeri és megismételhetetlen életműkoncertre készül 2018. április 7-én, a Papp László Budapest Sportarénában. A nagykoncerten a Beatrice 40. születésnapját is megünnepli vendégekkel, meglepetésekkel.

Feró a hatvanas évektől kezdve énekel, zenél, a magyar új hullám egyik vezéregyénisége lett. 1970-ben alapította meg a Beatrice zenekart Csuka Mónikával közösen, amely akkor az ország egyetlen női beatzenekara volt. 1978-ban újraalakította a Beatricét, aminek a frontembere lett, de sajnos néhány évvel később a zenekart feloszlatták, s így Németh Alajossal létrehozta az Ős-Bikinit. A Beatrice 1987-ben újrakezdte munkásságát, ezután már sikeres együttesként törtek be a mainstreambe. Az évek során a politikai ellentétek nem kedveztek a csapat különböző felállásainak, ám a sok akadály és buktató ellenére a ’90-es évek közepétől az addig kiadatlan dalaik is lemezre kerülhettek, s népszerűségük egyre csak nőtt. Nagy Ferónak olyan slágereket köszönhetünk, mint a 8 óra munka, Azok a boldog szép napok, a Pancsoló kislány, a Mielőtt végleg elmegyek, a Fagyi, vagy a Gyere kislány gyere.

A zenei karrierje mellett mindig fontos volt számára a színház is. Láthattuk például az István, a királyban, a Hair című musicalben, A Játékkészítőben, de a 2017-ben az Újszínházban színpadra vitt Ricse, Ricse, Beatrice rock musicalben is szerepel.

Feró mindig keresi az újat, a kihívásokat, legyen szó filmről, koncertről, színházról vagy új dalról. Időt, s energiát nem kímélve veti bele magát ma is a munkába, hogy a tőle megszokott maximumot nyújtsa rajongóinak. Életműkoncertje nem lesz mindennapi, a legnagyobb slágerek mellett olyan dalok is felcsendülnek majd, melyek ritkán hallhatóak a koncerteken.
Az este programját sztárvendégekkel is színesítik, akik valamilyen szinten összefonódnak a Beatricével. Közreműködik majd többek között Kalapács József, Varga Miklós, Gidófalvy Attila, Donászy Tibor, Mező Misi, Pásztor Anna, ef Zámbó István és Wahorn András. A koncert díszvendége Miklóska Lajos.

A nagykoncerten Ferót zenekara kíséri, Laczik Fecó (basszusgitár), Tari Botond (billentyű, gitár), Nagy Hunor Attila (dob) és Kékkői Zalán (gitár). A csapat új gitárosa Magasvári Viktor Gyula helyét vette át a napokban, ám Viktor a Beatrice örökös tagja marad, s az Aréna-koncerten is néhány dal erejéig láthatják majd a rajongók.
Feró és Zalán már több alkalommal zenélt együtt, többször keresztezték egymás szakmai útját, legemlékezetesebb a 2015-ös István, a király turnéjuk volt. Az április 7-i Aréna-koncert egy igazi próbatétel lesz mind a kettőjüknek, hiszen Zalán itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt, mint a zenekar állandó tagja.

A jegyvásárlás Nagy Feró életműkoncertjére gyermekek számára 3 éves kortól kötelező.